Om oss

 

Hjå oss treff du:

 

kb_liten

Kolbjørn Sæten, kiropraktor  

 

Kolbjørn er utdanna kiropraktor frå Palmer College of  Chiropractic, USA. I tillegg har han idretts- pedagogutdanning og har jobba i fleire år med dette. Han er oppteken av helse og velvære. Han held ofte motivasjons foredrag for bedrifter og andre grupper som ynskjer å jobbe aktiv for ei betre helse.

  

berit_liten

Berit Sæten, treningsterapeut

Berit er treningspedagogen vår. Ho er for tida ute i mammapermisjon.

 

 

siv_liten

Siv Holm, sekretær

 Siv er utdanna medisinsk sekretær og har vidareutdanning som kiropraktor assistent. Ho har vore med frå byrjinga i 2008 og har styrt resepsjonen sidan då. Tidlegare har ho blant anna jobba på Nevrologisk avd. ved Ullevål Universitetssykehus. 

 

 

 

 

ebt_liten

Elisa-Beth Tveitnes, kiropraktorstudent

Elisa-Beth har jobba som radiograf her hjå oss i 4 år. No er ho reist til USA for å studera Kiropraktikk. Me ynskjer ho lukke til med studiane!

 

 

stine_liten

Stine Øvsthus, fysioterapeut 

 Stine er utdanna fysioterapeut. Ho har studert ved University College Syddanmark i Esbjerg, Danmark. Stine tilbyr fysikalsk behandling, individuell trening, gruppetrening, laser- og trykbølgjebehandling. 

 

efe_liten 

 Elisabeth F. Eide, sekretærž

 

Elisabeth er ei av dei fyrste du treff i resepsjonen. Ho har alltid et smil på lager. Har du spørsmål kan ho hjelpe deg med det meste.
 
 
 

 

 

Timebestilling

Facebook